Om oss

- En handlare med sting

Vi siktar alltid högt

Elit Bilhandel Syd AB är en märkesoberoende återförsäljare som överlag säljer svensksålda bilar med god historik. Alla våra bilar är väl genomgångna innan leverans och kan självklart levereras med extra garanti genom våra samarbetspartners Autoconcept och Leviora.

Kreditvärdig leverantör

Vi är ett företag som följer alla normer enligt UC:s standard inom bilbranschen och kan på så sätt trygga upp och garantera er som våra kunder en säker bilaffär. För att läsa mer om vad detta innebär klicka på UC:s logo.


Affärside

Vårt koncept går ut på att tillgodose våra kunder med bäst möjliga alternativ av bilar som den svenska marknaden erbjuder. Vi selekterar de bilar vi säljer och är på så sätt säkra på att det vi levererar är kvalitet och avlämnar ett gott intryck hos våra kunder.


Mål

Ständig utveckling är prio ett hos oss. Vi eftersträvar att utvecklas till den grad att vi kan avlämna tydliga och stora intryck på hur en bra fordonshandlare skall vara från inköp till försäljning men även under kundens ägandeprocess av ett fordon.


Visioner

Vi skall alltid ha möjlighet att köpa in betydligt fler bilar än vi har i lager. Vår ambition är att en dag kunna ha flera center fyllda med kvalitetsbilar till förmånliga priser där vi erbjuder våra kunder en helhetslösning för deras bilköp.